HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: 3PAR vVol Replication not working
PostPosted: Sat Sep 25, 2021 8:30 am 

Joined: Sat Sep 25, 2021 8:21 am
Posts: 1
Hello there!

I am trying to get vVol Replication to work on our 2 3PAR 8200 Storage arrays.

I have created a Storage Container on both arrays and I can use vVols just fine when I don't have replication in my vCenter storage policy.

However, as soon as I provide the replication settings, vcenter fails to create or migrate machines to my vVol Datasore. The vvold.log on my esx host says the following:

Code:
2021-09-25T12:37:32.656Z error vvold[2416874] [Originator@6876 sub=Default] VasaOp::IsSuccessful [#7039]: createVirtualVolume transient failure: 21 (INVALID_PROFILE / Invalid profile : Replication target not found  / )
2021-09-25T12:37:32.656Z error vvold[2416874] [Originator@6876 sub=Default] VasaOp[#7039] ===> FINAL FAILURE createVirtualVolume, error (INVALID_PROFILE / Invalid profile : Replication target not found  / ) VP (3PAR01 VASA) Container (69003f7f-512a-4b42-8480-d6d41e3b27e8) timeElapsed=431 msecs (#outstanding 0)
2021-09-25T12:45:30.777Z error vvold[2416866] [Originator@6876 sub=Default] VasaOp::IsSuccessful [#7098]: createVirtualVolume transient failure: 21 (INVALID_PROFILE / Invalid profile : Replication target not found  / )
2021-09-25T12:45:30.777Z error vvold[2416866] [Originator@6876 sub=Default] VasaOp[#7098] ===> FINAL FAILURE createVirtualVolume, error (INVALID_PROFILE / Invalid profile : Replication target not found  / ) VP (3PAR01 VASA) Container (69003f7f-512a-4b42-8480-d6d41e3b27e8) timeElapsed=381 msecs (#outstanding 0)


I have setup my containers and such according to the HPE whitepaper found here:

https://www.hpe.com/psnow/doc/a00008302enw

Am I missing something? Also, when I provide the setting for the replication Mode (I can only choose Periodic), my Datastores show up as "Incompatible".

Thank you for any advice!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 3PAR vVol Replication not working
PostPosted: Fri Oct 08, 2021 4:13 am 

Joined: Thu Oct 07, 2021 8:06 am
Posts: 2
Did you find out why?

I have a open case with the same issue. Well, we're using Primera but same same.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 3PAR vVol Replication not working
PostPosted: Fri Oct 08, 2021 8:16 am 

Joined: Thu Oct 07, 2021 8:06 am
Posts: 2
So I just got a reply from them and in our case its because we only have sync rcopy setup. Need to have async rcopy setup also for it.
Waiting for our new HBAs to be able to reserve a few ports for that.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 21 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt