HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Goedkope Adidas Yeezy Boost 350
PostPosted: Thu Nov 25, 2021 2:05 am 

Joined: Thu Nov 25, 2021 1:04 am
Posts: 7
Gedurende het grootste deel van de eerste zes maanden van 2021 heeft de Koop Adidas Yeezy Boost 350 zich teruggetrokken aan de zijlijn, omdat sommige van zijn veterloze, slip-on verwanten het adidas YEEZY-label hebben geholpen om de schoenenverlanglijstjes te domineren. Toch suggereren de lancering van de "Mono" -collectie en de aankomende "MX" -kleuren (vermoedelijk "gemengd") dat het alomtegenwoordige model enige tijd uit de schijnwerpers heeft gehaald om nieuwe looks op te roepen. De "MX Oat" -optie is een van de meest in het oog springende YEEZY's tot nu toe, met een geelachtig Primeknit-bovenwerk aangevuld met een overvloed aan ongelijksoortige tinten.

Image

Er is niet veel anders dan de vorige 380's. Adidas Yeezy Boost 350 Online Winkel Het patroon en de blokkering zijn grotendeels identiek aan eerdere aanbiedingen, hoewel de kleur kiest voor een blauwe tint die doet denken aan het "Covellite" -erts waaruit het paar inspiratie put. Donkere en lichte tinten creƫren overal een bijna camo-achtige afbeelding, terwijl de veters en elastische kleur dit visueel verstoren in donker marineblauw. Vervolgens verwisselt de buitenzool zijn gebruikelijke neutrale kleuren voor een volledige gomafwerking.

Na de debuutlancering van het Goedkope Adidas Yeezy Boost 350 -pakket, waarmee Ice, Mist en Clay in geselecteerde regio's werden uitgebracht, is zojuist een vierde specialiteit onthuld. Exclusief via het Yeezy Supply-kanaal op 24 juni is de "Mono Cinder", die zo dicht bij een driedubbele zwarte Yeezy 350 komt die we waarschijnlijk in 2021 zullen krijgen. Met hetzelfde skeletframe onder een lichte mesh-buitenschaal, de "Mono Cinder" Yeezy 350 lijkt qua identiteit te botsen, omdat het een zomerklare constructie biedt met een volledig zwart pakket dat warmte aantrekt.

Kom zomer, de Adidas Yeezy Boost 350 Schoenen zal zijn gloednieuwe "Mono Pack" debuteren. En hoewel oorspronkelijk onthuld in drie opties, lijkt het erop dat het silhouet niet helemaal door is met de monofilament mesh-uitvoering. De vierde van de serie, deze nieuw geplaagde 'Mono Cinder'-kleurstelling is veel minder doorzichtig in vergelijking met zijn leeftijdsgenoten. Een dikkere variant van het bovengenoemde materiaal zorgt voor een vervaagd zwart, waardoor de omtrek van de kooien eronder slechts gedeeltelijk zichtbaar wordt. Bovenaan krijgt de streep langs de zijkant een vergelijkbare textuurafwerking - gladgestreken en zonder patroon, maar gecontrasteerd in zijn donkerdere tint.

Bij normale bliksem ziet de Yeezy Boost 350 v2 "Light" eruit als je gewone wit / lichtgele kleurstelling - een veel voorkomend verschijnsel bij het model. Adidas Yeezy Boost 350 Heren Onder UV-licht direct van de zon verandert de transparante mesh-streep echter van kleur in diepgeel voor het broodnodige contrast op de vrij eenvoudige schoen. Zullen deze UV-mogelijkheden de Reflective overnemen als het felbegeerde gimmicky-detail op de Yeezy 350? Bekijk de afbeeldingen die voor ons liggen en blijf op de hoogte voor meer details.

www.indsnkr.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt