HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Adidas PureBoost Lägsta Priset
PostPosted: Thu Nov 25, 2021 2:08 am 

Joined: Thu Nov 25, 2021 1:04 am
Posts: 7
Shoppa Adidas PureBoost kanske inte får lika mycket glans som NMD och Ultra Boost, men den fullängds Boost-dämpade modellen är definitivt allt annat än ett billigt alternativ till båda dessa tre randiga go-to's. Den är i en egen liga tack vare en känsla av låg till marken, en bredare plattform perfekt för dig som tycker att Ultra Boost är lite för smal och en uppdaterad Stretch-webgummi yttersula som hjälper till med greppet. Pure Boost DPR kommer att återvända den 1 augusti i den här nya taktila gula färgvarianten med en grå och gyllene kombination som är tillräckligt unik för att dra någons uppmärksamhet.

Image

adidas Y-3 och Boost går inte ofta hand i hand, men en hel del släpp från seriens förflutna har brutit formen av dess mer tekniska estetik med en lämplig dos av prestandaetos. Adidas PureBoost Rea Online Och även om underserien inte helt har följt det patenterade inline-designmärket, har den gjort några försök med Pure Boost, en release som en gång var en av de hetaste sneakers på marknaden.

Adidas PureBoost Lägsta Priset är här. Modellen är en blandning av märkets finstämda prestationsteknik och deras skarpa öga för livsstilssneakers. Så även om de har det snabba Boost-skummet längs botten, är de egentligen mer avsedda som en vardagssko – om än en vardagssko som syftar till att kännas mycket bättre på fötterna än vad du än har på dig för tillfället. Sammanfallande med debuten av denna nya Boost-sko är detta snabba klipp som visar upp några av de komponenter som utgör modellens signaturdämpning.

Det har gått nästan ett år sedan adidas första gången gav oss en förhandstitt på deras Boost-teknologi, ett framsteg som lovade att ge löpare extra dämpning men hålla saker lätta nog för att behålla energiåtgången för varje steg. Adidas PureBoost Träningsskor Nu fortsätter adidas att imponera när vi får en glimt av livsstilstendenserna hos adidas Pure Boost. Releasen är exklusiv för adidas och Foot Locker och nu har Euro-grenen dem tillgängliga idag i sex nya monokromatiska färger, allt från svart, solrött, solblått och ett dampar som får en "Jersey"-look för att imitera en bekväm bomull t-shirt.

Dam/Herr Adidas PureBoost endast för kvinnor får en höstuppgradering med denna nya terrängutgåva. Pure Boost X ATR har fortfarande den unika "flytande" bågen för en sockliknande och fotnära passform, men uppgraderas med en mer robust sula med extra grepp för terräng eller våta och hala löpningar. All-terrain Pure Boost X debuterar i den färg som du ser här, med en ovandel i svart stretch-mesh med en fläckig kolgrafik och en yttersula i marmorerad gummi.

www.beastsole.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt