HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: SSMC not connecting via browser
PostPosted: Wed Dec 09, 2020 7:31 pm 

Joined: Fri Jul 17, 2020 11:34 am
Posts: 9
I use to be able to the SSMC gui via browser but recently I am not able to connect to or open the SSMC in the browser, I am still able to ssh to the arrays, any ideas?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SSMC not connecting via browser
PostPosted: Thu Dec 10, 2020 4:24 am 

Joined: Mon Sep 21, 2015 2:11 pm
Posts: 1191
Location: Europe
fiazshah wrote:
I use to be able to the SSMC gui via browser but recently I am not able to connect to or open the SSMC in the browser, I am still able to ssh to the arrays, any ideas?


My guess is that you have an issue with SSMC :)

Do the usual troubleshooting. Ping, reboot, redeploy.

_________________
The views and opinions expressed are my own and do not necessarily reflect those of my current or previous employers.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SSMC not connecting via browser
PostPosted: Thu Dec 10, 2020 12:07 pm 

Joined: Fri Jul 17, 2020 11:34 am
Posts: 9
is SSMC a physical server? how would I connect or reboot it? I thought it was a browser based interface that manages the arrays?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SSMC not connecting via browser
PostPosted: Thu Dec 10, 2020 2:15 pm 

Joined: Mon Sep 21, 2015 2:11 pm
Posts: 1191
Location: Europe
fiazshah wrote:
is SSMC a physical server? how would I connect or reboot it? I thought it was a browser based interface that manages the arrays?


It's an application up to v3.3 and a virtual appliance from v3.4

No web-based management on the 3PAR itself.

_________________
The views and opinions expressed are my own and do not necessarily reflect those of my current or previous employers.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SSMC not connecting via browser
PostPosted: Fri Dec 18, 2020 1:31 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Aug 18, 2009 10:35 pm
Posts: 1281
Location: Dallas, Texas
It's installed separately in your environment. If you lost it, you can download and redeploy a new one easily enough.

Primera has a WebGUI that provides some provisioning functionality, but SSMC is still the primary GUI that can manage multiple 3PAR and Primera systems in one tool.

_________________
Richard Siemers
The views and opinions expressed are my own and do not necessarily reflect those of my employer.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt