HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: SSMC 3.7.1.1.6
PostPosted: Tue Nov 03, 2020 5:32 am 

Joined: Wed Mar 12, 2014 11:27 am
Posts: 16
Hi all,
just wondered if anyone had either deployed or upgraded an SSMC appliance to the latest release. I've done a couple of upgrades from 3.6.x versions to 3.7.1.1.6 and have seen some issues with some of the widgets for example not working as expected. Some examples are the capacity efficiency widget, dail top host port utilisation, system performance. All these report no data (and yes I've tried various configuration options, adding and deleting, clearing browser cache etc).

Anyway, just wondered if anyone else had seen issues with the latest SSMC. Upgraded two customers so far and both have issues like this.

I've even re-deployed one now from scratch and the issue remains so I guess there's a bug in the latest version or it does not like the data it's being passed. (this is on two arrays, one running 3.3.1 MU5 and one running 3.3.1 MU3).

thanks.
Ad.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SSMC 3.7.1.1.6
PostPosted: Tue Nov 03, 2020 6:08 am 

Joined: Mon Sep 21, 2015 2:11 pm
Posts: 1176
Location: Europe
I've lost the capacity efficiency when upgrading 3PAR to 3.3.1 MU5. I was told it was a known issue that would be resolved by a patch at some point in time.

The others I have no idea about. I've upgraded to 3.7.1.1 on 3 appliances, not seing what you are seing.

_________________
The views and opinions expressed are my own and do not necessarily reflect those of my current or previous employers.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SSMC 3.7.1.1.6
PostPosted: Wed Nov 04, 2020 3:39 am 

Joined: Wed Nov 09, 2011 12:01 pm
Posts: 366
In case this is related to the 3.7 bug we have check to see what account SSMC uses to import arrays. There are know isssues if the 3paradm account isn't used for the import (regardless of what account the user logs into SSMC as).

I've tried the new patch briefly on a test VM and it doesn't fix the missing info bug we have, in our case no rcopy config or groups can be found.

Support say a fix is due in a future release, no eta. :roll:


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 38 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt