HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: 3par simulator - issue
PostPosted: Sun Oct 25, 2020 2:04 pm 

Joined: Mon Aug 19, 2019 4:26 pm
Posts: 1
I deployed 3par simulator clus_node_template_3.2.2.MU4, with vsp rhel_Vsp-4.4.0.GA
cli% shownode
Control Data Cache
Node --Name--- -State-- Master InCluster -Service_LED -LED- Mem(MB) Mem(MB) Available(%)
0 1699678-0 Degraded Yes Yes Off Amber 2048 512 0
1 1699678-1 Degraded No Yes Off Amber 2048 512 0

using smartstart start to configure vsp fails with the below error
No uninitialized storage system with the specified serial number found.

Note : SP and storage are on the same subnet and vlan

Can this be as a result of the node state showing degraded, despite storage being online and reachable.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 3par simulator - issue
PostPosted: Sun Oct 25, 2020 11:43 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Aug 18, 2009 10:35 pm
Posts: 1274
Location: Dallas, Texas
Interesting. Ive never tried or heard of anyone trying to connect a service processor to a 3PAR simulator. Are you sure its supported?

_________________
Richard Siemers
The views and opinions expressed are my own and do not necessarily reflect those of my employer.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 40 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt