HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Low Temperature?
PostPosted: Tue Feb 04, 2020 7:27 am 

Joined: Tue Feb 04, 2020 7:20 am
Posts: 2
Hi,

Has anyone had a similar issue to a cage being degraded in the SSMC, but the showcage seems to be ok?

I've seen the Environmental Control faults shows a temperature warning?
zone 2 - low temperature warning


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Low Temperature?
PostPosted: Fri Feb 07, 2020 9:35 am 

Joined: Thu Feb 04, 2016 4:12 pm
Posts: 27
hi,
yes i have had a few arrays go low temp. ssmc or checkhealth will mention it degraded but not give a reason.
shownodeenv, or others will show you an inlet or temp range, and eventually you will find the one that is below the low mark for the "within tolerance" range....
been around forever and not really been trapped as an error/condition that shows up easily.

i guess too cold is still rare. some of our all ssd arrays, are essentially "too cold" to be in cold aisles. if they dont generate enough of their own heat, we physically reduce cold air on the inlet side to clear the error.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt