3PAR Users Group
https://3parug.com/

service processor 5.0.5
https://3parug.com/viewtopic.php?f=18&t=3194
Page 1 of 1

Author:  Kyle [ Thu May 16, 2019 11:19 am ]
Post subject:  service processor 5.0.5

Just updated to SP 5.0.5 (running on vmware using the physical cd iso download).

Only strange thing I've noticed is the SP thinks it needs to update itself:

Attachment:
sp505.png
sp505.png [ 10.68 KiB | Viewed 2875 times ]


when I click the update button, i'm already at the newest version:

Attachment:
sp505-2.png
sp505-2.png [ 18.24 KiB | Viewed 2875 times ]


Anyone else seeing this? Bug? Known issue? Just thought I'd ask before opening a case

Other than that, the new SP is downloading updates and giving me the recommended patches per infosight right in the SP which is nice. Will be fun to see how the update team runs the updates next time I schedule one. Seems like they are trying to make it easier for us regular folk :)

Author:  sanjac [ Mon May 27, 2019 5:44 am ]
Post subject:  Re: service processor 5.0.5

can I add...not to open new thread...I'm not geeting update recomendationd. I went on SP firewall setting but don not have "Recive update recommendation" button at all...why? :/

OS 3.3.1.410 (MU2)
Sp 5.0.4.0-25509

Author:  Kyle [ Tue May 28, 2019 8:34 am ]
Post subject:  Re: service processor 5.0.5

I updated my SP manually. My other SP is still on 5.0.4.1 and doesn't suggest any updates (but I think i might have to apply it manually anyway?)

Only infosight seems to make the suggestion to update.

Author:  Kyle [ Tue May 28, 2019 8:39 am ]
Post subject:  Re: service processor 5.0.5

and to update my original post, after a few days the update button went away maybe after infosight got the new info and decided i don't need it anymore?

If i go to actions > update, i still see the 5.0.5 there and in a ready state as if i can reapply it but things seem ok so i didn't try.

The only other issue I had is the transfer queue seems to have backed up as I was getting an AgentXfer Full error . It woud come and go (seems stable now) but my files in transfer queue doesn't seem to drop below 10 so maybe there's a backlog of things to upload but it's never able to catch up?

Author:  cali [ Sat Jun 15, 2019 4:56 pm ]
Post subject:  Re: service processor 5.0.5

I have the same Issue after Update.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/