3PAR Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Node File_Integrity_Bad error
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 9:01 am 

Joined: Thu Mar 21, 2013 11:38 am
Posts: 163
As the title shows, I am receiving this error on my 7450 array. The SP mails it out to me about 3-5 times every single day. It is a 4 node system and it is only ever node 2. Our V400 array is running the same firmware (3.3.1 MU2) and it never has this problem.

I have contacted support who was useless (who would have guessed?!) and basically hosed and closed me saying its nothing to worry about.

Has anyone else seen this? Have an explanation or cause? It only started when we went to 3.3.1.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Node File_Integrity_Bad error
PostPosted: Sat Nov 17, 2018 11:17 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Aug 18, 2009 10:35 pm
Posts: 1187
Location: Dallas, Texas
There is a PDF that gives details about all the error messages located here:
https://support.hpe.com/hpsc/doc/public ... =c04717849

Does it have an error # 0x01a0009 and/or 0x01a003b in the logs?

It could mean the boot drive on node 2 is encountering some bad blocks.

_________________
Richard Siemers
The views and opinions expressed are my own and do not necessarily reflect those of my employer.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt