3PAR Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: VMware cluster hosts not seeing storage after reboot
PostPosted: Fri Jan 05, 2018 3:22 pm 

Joined: Wed Nov 18, 2015 12:21 pm
Posts: 19
Hello,

We have an issue that comes up form time to time when we reboot a vmware host it will not see a LUN that it is in the cluster.

Not all the time mind you but sometimes it just goes away. The other hosts have no issues seeing it.

Pathing etc.. on the array is fine.

It also seems to "fix" itself after a night.

Just wondering if anyone has come across this


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VMware cluster hosts not seeing storage after reboot
PostPosted: Fri Jan 05, 2018 9:41 pm 
User avatar

Joined: Fri Jun 21, 2013 1:03 pm
Posts: 91
Location: USA
The only time we saw something like that was a networking-related issue with some 5406zl2's buggy distributed trunking implementation (corrupted cam tables).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: VMware cluster hosts not seeing storage after reboot
PostPosted: Thu Jan 11, 2018 4:03 pm 
User avatar

Joined: Tue Oct 07, 2014 8:34 am
Posts: 128
May be the ATS Bug:
ESXi host loses connectivity to a VMFS3 and VMFS5 datastore (2113956)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot], Bing [Bot] and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt